TRANÅS GOLVBELÄGGNING AB

Behöver ni hjälp med golv?- vi gör fria hembesök och lämnar fri offert på förfrågan.Tranås Golvbeläggning AB startades 1946 av Edolf Andersson och 1958 övertogs verksamheten av Bror Johansson och Gunnar Gustafsson. Ett år senare anställdes Stig-Göran Klaar i företaget och 1965 gick Stig-Göran till-sammans med Lars Salestam och Göran Björkman in som delägare tillsammans med de tidigare ägarna Bror och Gunnar. 

Från starten fanns Tranås Golvbeläggning på Lilla Sveagatan 3 där numera Hår & Sånt har sin salong. 1963 flyttades företaget till Storgatan 9 där nu Inne Gardiner & Möbler har sin verksamhet och sedan ett antal år finns vi på Storgatan 13.


Göran Björkman och Bror Johansson lämnade Tranås Golvbeläggning efter några år och 1985 slutade Lars Salestam för att börja på Tranås Kuranstalt. 1994 avled Gunnar Gustafsson och Stig-Göran övertog ensam företaget och drev det i egen regi fram till 2008 då Mikael Karlström och Urban Karlsson gick in som delägare tillsammans med Stig-Göran.


2009 köptes Stig-Göran ut ur bolaget och sedan dess äger Mikael och Urban Tranås Golvbeläggning. Vi har kreditvärderingsbetyget AA från Soliditet, det högsta för ett AB under 10 år.

LÄS MER OM VILKA TJÄNSTER VI UTFÖR

Tranås Golvbeläggning AB

Sveriges stora auktoritet inom kakel och klinker, vi är med i organisationen Byggkeramikrådet, BKR.


Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen.